Informatie KNMI

KNMI Vooruitzicht


Zonnige perioden en droog
Vandaag
Zonnige perioden en droog. Morgen eerst veel zon, in de middag van het westen uit bewolking.

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vanochtend] komen in het noorden en westen eerst enkele wolken voor, maar verder schijnt de zon volop. Het blijft droog. De wind komt uit het zuiden en neemt toe naar matig. Aan de kust en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig, in het noordwestelijk kustgebied naar af en toe krachtig, windkracht 6. [Vanmiddag] is er veel zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind uit het zuiden is matig, op het IJsselmeer en aan de kust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. [Vanavond] is het helder en droog. De wind waait uit het zuiden en is aan zee en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig en boven land zwak tot matig.

[Komende nacht] is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

[Morgenochtend] is er veel zon en blijft het droog. De wind uit het zuiden is boven land matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk krachtig, windkracht 6. [Morgenmiddag] zijn er landinwaarts flinke zonnige perioden, in het westen komt meer bewolking voor. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19°C in het noordwesten tot plaatselijk 23°C in het zuidoosten. De zuidenwind is meest matig. [Morgenavond] is het op meerdere plaatsen bewolkt, maar het blijft droog. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat er soms een matige wind uit het zuiden. (Bron: KNMI)

 50%  9°C / 21°C  Z  3bft  10%  0mm

De komende dagen
Eerst meest droog, geregeld zon en vrij warm met middagtemperaturen tussen 20°C en 25°C. Vanaf donderdag minder warm en wisselvalliger met kans op enkele buien en meer wind. Vanaf maandag is de kans op uitgifte van waarschuwingen voorlopig klein.
Ma
9/21°C
0mm
10%
3bft
Z
50%
Di
11/22°C
0mm
10%
3bft
Z
50%
Wo
13/23°C
1mm
30%
3bft
Z
40%
Do
15/20°C
3mm
40%
4bft
ZW
30%
Vr
14/19°C
2mm
30%
4bft
W
40%
Za
11/19°C
1mm
20%
2bft
W
40%

Langere termijn
De verwachtingen lopen voor deze periode sterk uiteen, maar waarschijnlijk is het weer licht wisselvallig met temperaturen iets boven het klimaatgemiddelde.Bron gegevens: KNMI

Ontwerp

Kies ontwerp...

Eenheden

TaalPictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Indoor temperature

Indoor humidity


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Settings

Homepage

Webcam

Table

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Elevation

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter